URBAN INPUT

Un equip divers i multilingüe centrat en l’atenció al detall

URBAN INPUT

Tenim un petit equip intern amb una llarga experiència en els sectors immobiliari i financer, tant a Espanya com a nivell internacional.

Això ens permet entendre les necessitats dels nostres inversors i al mateix temps mantenir-nos arrelats al mercat local.

Allà on gestionem projectes de desenvolupament, hi enviem equips especialitzats en cada cas per assegurar-nos que disposem de la millor estructura que el projecte requereix.

l'equip.
01
scroll down

RafaelLópez-Palacios.

Soci.

En Rafael té experiència en Asset Manager del sector immobiliari, leasing, valoracions i desinversions de totes les classes d’actius i a tot el territori espanyol. Va iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de les finances (Grupo Santander) abans d’incorporar-se com a cap de l’oficina de Barcelona d’Aguirre Newman, l’empresa de brokerage multi-disciplinar més gran d’Espanya. És diplomat en Ciències Empresarials i té un Màster en Construcció i Gestió d’Empreses Immobiliàries de la Universitat de Barcelona, a més d’un PDG de la IESE Business School de Barcelona.
02
scroll down

HowardPierce.

Soci MRICS.

En Howard ha treballat al sector immobiliari des de 1993, inicialment al mercat londinenc i des del 1998 a Espanya. Al Regne Unit va adquirir experiència en el camp de la valoració, la inversió i àrees corporatives d’agència. És soci fundador d’Urban Input (2004) i està implicat tant en els àmbits de relacions amb l’inversor i transaccions. Actualment és responsable de l’àrea d’Income Producing. Té un BSc (Hons) en Land Management de la Universitat de Reading, ha format part de les juntes europees del Continentsl European Educational Standard Board del RICS i és també a formador dels comitès d’avaluació.
03
scroll down

MarioChisholm.

Soci.

El 2014, en Mario va invertir a Urban Input Asset Management, havent treballat prèviament amb ells com a soci local i Asset Manager quan invertia a Espanya. Des del principi de la seva activitat professional, en Mario ha invertit en transaccions immobiliàries per un valor superior a €3.000 milions a través de capital o de deute per tot Europa i en moltes classes d’actius. També ha treballat a Goldman Sachs, Citigroup, Och-Ziff i Benson Elliot. Té un MSc en Economia i Econometria de la Universitat de Manchester i parla cinc idiomes. És membre del Consell de Tander Inversiones (Barcelona REIT) i UNIQ Residential, a més de diverses empreses PropTech. Fins la seva venda a AXA, en Mario ha format part de les juntes de Northstar Realty Europe, REIT cotitzat a la borsa de Nova York.
04
scroll down

MarcCabarrocas.

Soci.

En Marc és expert in Asset Management i Promoció d’Actius Immobiliaris a Espanya. Compta amb una àmplia experiència en processos de zonificació i planificació urbanística i està llicenciat en Administració d’Empreses. A les primeres etapes de la seva vida professional, en Marc va ser responsable de l’administració i la gestió d’un grup d’empreses dels sectors tecnològic i immobiliari. Posteriorment es va incorporar al departament de Sòl i Desenvolupament d’Aguirre Newman a Barcelona, fins que va assumir la direcció del departament entre 2002 i 2004.

Pol_Amills

Head of Special Situations

Pol Amills es va incorporar a Urban Input Asset Management el 2014, i va estar involucrat en l’etapa inicial de l’empresa. Encapçala l’equip de Situacions Especial des del seu inici, a finals de 2015. Pol lidera el Comité de Barcelona de Urban Land Institute Young Leaders des de 2016.

Anteriorment havia treballat al departament de Global Corporate Banking & International Business al Banc de Sabadell.
Té un màster en Enginyeria Industrial de la Universitat Politècnica de Catalunya, especialitat de Gestió Empresarial i Disseny de Producte.

Raúl_Blasco

Director

En Raúl Blasco té un grau en Administració d’Empreses i un màster en Gestió Financera per la Universitat Pompeu Fabra. Va treballar quatre anys com a auditor sènior a Ernst & Young, quan va superar el CFA I.
El 2018 s’incorpora a Urban Input i ha estat treballant en gestió i transaccions immobiliàries de projectes residencials i d’oficines. Actualment està centrat en el sector Build-to-rent.
És també un membre actiu d’ULI Young Leaders.

Filipe_Martins

Director, MRICS

En Filipe es va incorporar el 2019 a Urban Input com a Senior Asset Manager. Participa en tots els aspectes del procés de gestió dels actius, amb especial interès en la fase de promoció. Abans de la seva arribada a Urban Input va ser cap de desenvolupament per a un promotor al Regne Unit especialitzat en la transformació de sòl industrial en sòl edificable build-to-rent.
Acreditat com a Chartered Surveyor el 2013 mentre treballava en el sector comercial, ha tornat als seus orígens professionals a l’àrea de finques comercials i s’ha incorporat a l’equip d’Income Producing d’Urban Input. Té una experiència transversal del sector, en tots els aspectes del procés d’inversió i gestió, des de l’adquisició fins a la planificació, el desenvolupament i el traspàs d’actius.

Jesús_Ozcáriz

Director Financer

Jesús es va incorporar a Urban Input el març de 2019 i és el responsable de dirigir la planificació financera i l’estratègia de l’empresa, i de supervisar tot el rendiment financer, a més de proporcionar la informació clau a l’equip executiu.
Compta amb una experiència de més de 10 anys com a responsable de departaments financers a sectors com l’immobiliari, energies renovables, R+D o autopistes.
Té un Màster de l’ESIC en gestió financera i es va graduar per la Universitat de Navarra en Administració i Gestió d’Empreses.

Sigrid_Martens

Assessora Legal Corporativa

La Sigrid es va incorporar a Urban Input el 2020. Abans de la seva arribada a Urban Input era responsable del departament legal del GRUP NORVO, on donava suport legal a les societats del grup en qüestions de dret immobiliari, corporatiu i mercantil.
Va iniciar la seva carrera professional a Garrigues, en el departament de dret processal, i posteriorment es va unir a Pintó, Ruiz & Del Valle, S.L. on va treballar més de cinc anys com a advocada en assumptes immobiliaris, urbanístics i de dret administratiu.
La Sigrid és llicenciada i té un màster en dret per l’ESADE BUSINESS SCHOOL. Té també un postgrau en Dret de la Unió Europea per la Universitat de Barcelona i diversos diplomes en Urbanisme i Trust (pel Col·legi d’Advocats), Dret de la U.E. (KF Universität Austria-Graz), Dret Anglosaxó (London School of Economics, Londres). És membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 2001.

Mireia_Álvarez

Cap de Comptabilitat

La Mireia es va incorporar el 2019 al Departament de Finances de l’empresa. Desenvolupa i coordina tasques de comptabilitat i fiscalitat, i col·labora en les anàlisis i els informes financers.
Abans d’unir-se al nostre equip va ser responsable de finances i comptabilitat en una petita start-up tecnològica del sector immobiliari. És tresorera de l’Associació Python Barcelona.
Es va graduar en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat de Barcelona.

Pol_Centelles

Asset Manager

El Pol Centelles es va incorporar el 2018 per ajudar els inversors a gestionar i desenvolupar espais de rendibles i de qualitat on les empreses i les persones hi puguin créixer, afegint valor a la gestió d’actius amb la harmonització d’una sòlida base tècnica i de negoci.

Abans d’incorporar-se a l’empresa, en Pol va adquirir una experiència internacional rellevant com a Project Manager i Consultor en la construcció de nous edificis i desenvolupaments urbans.

El Pol te el títol de Master of Business Administration (MBA) de l’EU Business School i la University of Roehampton, així com d’Arquitecte Màster en Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya. Pot comunicar-se amb català, espanyol, anglès i italià.

Javier_Reguera

Senior Asset Manager

Javier Reguera es va incorporar a Urban Input Asset Management el 2018 com a Asset Manager a l’equip de Special Situations.
El 2014 es va graduar a la Universidad Politécnica de Madrid com a Enginyer Civil, i el 2016 va obtenir un Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, especialitzat en el finançament d’infraestructures i la gestió d’obres públiques.

Silvia_Sanchís

Arquitecta Urbanista

El gener de 2020, la Silvia es va incorporar a Urban Input com a urbanista. És responsable d’analitzar i buscar oportunitats de sòl a l’àrea metropolitana de Madrid, a més de gestionar processos derivats de la transformació urbanística.
Abans de la seva arribada a UI, la Silvia era Associate al departament immobiliari de Deloitte, on va participar en transaccions de carteres (NPLs & REOs), processos de Due Diligence i plans estratègics de negoci per a empreses immobiliàries. Anteriorment va treballar com a arquitecta i urbanista a França, centrada en projectes de diferents escales i usos.
La Silvia es va llicenciar en Arquitectura a la Universitat Politècnica de València el 2012, amb especialització en Urbanisme. Té també un màster en Urbanisme i Desenvolupament Immobiliari (“Cycle d’Urbanisme”) per l’Escola de Ciències Polítiques (Sciences Po) de París.

Sara_Fernández

Administració i Govern Corporatiu

La Sara es va incorporar a l’equip de finances i comptabilitat d’Urban Input el 2014. Degut al creixement del negoci, s’ha estat formant en altres àrees, com l’àrea Legal Mercantil. Desenvolupa tasques de suport en assumptes legals corporatius a tot l’equip de l’empresa.  
És llicenciada en Administració i Gestió d’Empreses té un màster en Logística i Comerç Internacional, validat per “ILI Logística Internacional” (International Logistic Institute).

Sara està postgraduada en Dret Mercantil pel Col·legi d'Advocats de Barcelona, aquesta formació millora les seves aptituds pel que fa a pràctica corporativa i govern corporatiu, ja que ara desenvolupa a l'empresa.

Professionalment es va iniciar a l’àrea financera d’una empresa farmacèutica multinacional, i posteriorment va treballar en una consultoria fiscal.

Ernesto_García

Asset Manager

L’Ernesto García és arquitecte tècnic per la Universidad Politécnica de Madrid i té un Màster en Gestió Immobiliària i Planificació Urbanística de la INESEM Business School. Va treballar un any com a arquitecte tècnic a Alemanya, a Takenaka Europe GmbH. Posteriorment va tornar a Espanya com a consultor d’Adquisicions Immobiliàries i cartera d’Inversions a Lidl Supermercats. L’Ernesto treballa actualment com a analista d’Inversions immobiliàries, centrat en el mercat built-to-rent.

Iratxe_Calvo

Office Manager

La Iratxe es va incorporar a Urban con a directora d’oficina el setembre de 2014. Aporta els seus anys d’experiència com a secretària de direcció i d’equips, després d’haver treballat prèviament set anys en un bufet multinacional d’advocats.
Compta també amb experiència professional en el sector de l’ensenyament d’idiomes.

Javier_Cámara

Junior Asset Manager

En Javier Cámara es va incorporar a Urban Input Asset Management a principis de 2019 com a becari de l’equip de Special Situations, mentre completava els seus estudis universitaris. Un cop acabats, el 2020 va començar a treballar com a Junior Asset Manager al mateix equip.
Té un BSc en Business & Management per la Universitat Pompeu Fabra.

Arancha_Eléspuru

Asset Manager

Arancha es va incorporar a l'equip d’Income Producing l'octubre de 2020 com Asset Manager i participa en tots els aspectes del procés de gestió d'actius, actualment enfocada en els projectes d'oficines. Abans d'incorporar-se a Urban Input, Arancha va treballar com a consultora de Valoracions, les seves responsabilitats incloïen la valoració de tota mena de propietats com a oficines, retail, sòl, hotels i logística entre altres, treballant per a una àmplia gamma de clients com a bancs internacionals, fons d'inversió, Socimis i promotors. També va dur a terme informes de Due Diligence, valoració de carteres de préstecs dubtosos i REOs i va desenvolupar treballs d'assessorament estratègic al llarg dels seus anys en el sector de la consultoria immobiliària.

Karan_Tekwani

Analyst Investor Relations

Karan es va graduar en Administració i Direcció d'Empreses a la IQS School of Management, comptant amb més de 2 anys d'experiència en el sector de consultoria, en particular per a institucions financeres britàniques i espanyoles. Karan també ha superat el primer nivell del CFA i és un Certified Advisor (CAd) per a professionals dedicats als serveis d'informació i assessorament en matèria d'inversions.

Lourdes_Nadal

Junior Analyst

Lourdes Nadal es va unir a l'equip d’Urban Input Asset Management l'octubre de 2020 com a Analista Júnior.
És graduada en Arquitectura per la Universitat d'Alcalá i té un Postgrau en Planificació i Gestió Immobiliària per la Universitat Politècnica de Madrid.
Abans d'unir-se a Urban Input Asset Management, va treballar a Neinor Homes com a Analista Real Estate en el departament de negoci. Anteriorment va treballar com a Arquitecte a la Fundació de Norman Foster i en el Col·legi d'Arquitectes de Madrid entre altres.

Maciej_Jozefowski

Development and Technical Asset Manager, MRICS

Maciej es va unir a l'equip d’Urban Input l’any 2020 com Development and Technical Asset Manager enfocat principalment en el sector built-to-rent. Va cursar els seus estudis de grau en Building Surveyor a la Universitat de Westminster i té un màster en Real Estate Investment Finance a la Universitat Oxford Brookes. És membre de Royal Institution of Chartered Surveyors des de 2019.
Va iniciar la seva Carrera professional al Regne Unit adquirint experiència en el sector immobiliari i de la construcció. Després de mudar-se a Espanya, Maciej ha estat treballant quatre anys per a una important consultoria del sector de la construcció centrada en nous desenvolupaments i due diligence tècnica en transaccions per a inversors institucionals.

Yara_Calvo

Accountant

Yara Calvo es va unir al departament financer de la companyia el novembre del 2020, fent tasques de comptabilitat i gestió financera de les societats del grup. Abans d'unir-se a Urban Input va treballar durant cinc anys en un important despatx d'advocats de Barcelona en el departament d'assessorament a PIMES.
És Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Valladolid, ciutat on va iniciar la seva carrera professional com a comptable. L'any 2015 va obtenir el Màster de Tributació /Assessoria Fiscal en el Centre d'Estudis Financers de Madrid.

Francisco_Díaz-Casanova

Asset Manager

Kiko Díaz-Casanova es va incorporar a Urban Input Asset Management l’any 2021 com Asset Manager a l'equip de Special Situations.
Va obtenir el grau en Economia per la Universitat Autònoma de Madrid i un Màster en Auditoria i Comptabilitat Avançada per ICADE, amb un treball de final de Màster sobre les SOCIMI. També ha realitzat l’Executive Program de Value Investing a l’ISBIF i d'Urbanisme en el REBS.
Kiko va començar a treballar com a Júnior i Sènior en auditoria a EY centrat en l'auditoria d'empreses del sector immobiliari. Després, va començar a treballar com a Sènior a Armanext, assessorant en el procés de cotització de SOCIMI en Euronext, i PwC, en l'equip de Real Estate Transaction services.

Ignacio_Casillas

Junior Asset Manager

Ignacio es va incorporar a l'equip d’Urban Input el març de 2021 com a Júnior Asset Manager centrat en el sector Build to Rent.
És graduat en Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i posteriorment va obtenir un màster de finances a CUNEF.
Abans d'unir-se al nostre equip, va treballar de becari com a analista d'inversions en una important Socimi del sector hoteler.

Javier_Gómez

Senior Asset Manager

Javier es va incorporar a l'equip d’Urban Input l'abril de 2021 com a Sènior Asset Manager centrat en el sector Build to Rent.
Abans d'unir-se al nostre equip, va treballar com Asset & Property Manager durant 5 anys en dues importants socimis, especialitzant-se en la gestió integral així com en accions de millora i reposicionament d'edificis residencials amb cobertura geografia nacional.
Javier és graduat en Administració i Direcció d'Empreses.

Isabel_García-Lorenzana

Junior Development Manager

Isabel García-Lorenzana es va unir a l'equip d'Urban Input el maig de 2021 com Junior Development Manager, centrada en el sector built-to-rent.
És graduada en Edificació i té un Postgrau en Planificació i Gestió Immobiliària per la Universitat Politècnica de Madrid.

Abans d'unir-se a Urban Input, va treballar a Tinsa en el departament de control de valoracions, i anteriorment com a becària a Aedas HOMES.

Yasmina_Gil

Junior Urban Planner

Yasmina es va unir a l'equip d'Urban Input Asset Management al febrer de 2020 com a urbanista centrada en l'anàlisi i recerca d'oportunitats de sòl a l'àrea metropolitana de Barcelona i Madrid. Actualment treballa com Junior Asset Manager a l'equip de Special Situations-Land.

És graduada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Barcelona amb una qualificació de Matrícula d'Honor en el Projecte Final de Carrera. Posteriorment va obtenir un Màster en Gestió i Valoració Urbana i Arquitectònica també per la Universitat Politècnica de Barcelona.

Abans d'unir-se a Urban Input, treball com a becària durant 3 anys a l'Ajuntament de Barcelona al departament de Planejament. Anteriorment, va treballar en un despatx d'arquitectura centrats en projectes residencials i d'edificis públics de diferents escales.

María Rodríguez

Office Manager

Maria Eugènia es va unir a l'equip d’Urban Input com a Office Manager l'octubre del 2021. La seva carrera com a assistent executiva i secretària va començar el 2004. Des d'aquest moment ha forjat una gran trajectòria en l'àmbit corporatiu, tant en pimes com en empreses multinacionals.

Ha estudiat Secretariat Executiu a l'institut IASE de Buenos Aires, graduant-se l'any 2010.

Juan Valero

Analista

Juan Valero és graduat en dret i administració i direcció d'empreses per la Universitat de Navarra. Abans d'incorporar-se a la firma, va treballar com a auditor a Deloitte i com a analista de Financial Reporting a BNP Paribas.
Es va unir a Urban Input el 2021 i actualment treballa com a analista d'inversions immobiliàries al mercat de Build to Rent.

Peter Hanahoe

Junior Asset Manager

Peter Hanahoe es va unir a l'equip d’Urban Input el novembre del 2021 com a Júnior Asset Manager, actualment a Barcelona, centrat en els projectes de promoció d'oficines.
Peter és graduat en Economia Internacional per la University College Dublin i ara està estudiant un postgrau en finançament i inversió immobiliària.
Abans d'unir-se a Urban Input, Peter va treballar en el departament de gestió d'actius per a detallistes de Savills i té experiència treballant com a consultor immobiliari a Marbella.