URBAN INPUT

Un equip divers i multilingüe centrat en l’atenció al detall

URBAN INPUT

Tenim un petit equip intern amb una llarga experiència en els sectors immobiliari i financer, tant a Espanya com a nivell internacional.

Això ens permet entendre les necessitats dels nostres inversors i al mateix temps mantenir-nos arrelats al mercat local.

Allà on gestionem projectes de desenvolupament, hi enviem equips especialitzats en cada cas per assegurar-nos que disposem de la millor estructura que el projecte requereix.

l'equip.
01
scroll down

RafaelLópez Palacios.

Soci.

En Rafael té experiència en Asset Manager del sector immobiliari, leasing, valoracions i desinversions de totes les classes d’actius i a tot el territori espanyol. Va iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de les finances (Grupo Santander) abans d’incorporar-se com a cap de l’oficina de Barcelona d’Aguirre Newman, l’empresa de brokerage multi-disciplinar més gran d’Espanya. És diplomat en Ciències Empresarials i té un Màster en Construcció i Gestió d’Empreses Immobiliàries de la Universitat de Barcelona, a més d’un PDG de la IESE Business School de Barcelona.
02
scroll down

HowardPierce.

Soci MRICS.

En Howard ha treballat al sector immobiliari des de 1993, inicialment al mercat londinenc i des del 1998 a Espanya. Al Regne Unit va adquirir experiència en el camp de la valoració, la inversió i àrees corporatives d’agència. És soci fundador d’Urban Input (2004) i està implicat tant en els àmbits de relacions amb l’inversor i transaccions. Actualment és responsable de l’àrea d’Income Producing. Té un BSc (Hons) en Land Management de la Universitat de Reading, ha format part de les juntes europees del Continentsl European Educational Standard Board del RICS i és també a formador dels comitès d’avaluació.
03
scroll down

MarioChisholm.

Soci.

El 2014, en Mario va invertir a Urban Input Asset Management, havent treballat prèviament amb ells com a soci local i Asset Manager quan invertia a Espanya. Des del principi de la seva activitat professional, en Mario ha invertit en transaccions immobiliàries per un valor superior a €3.000 milions a través de capital o de deute per tot Europa i en moltes classes d’actius. També ha treballat a Goldman Sachs, Citigroup, Och-Ziff i Benson Elliot. Té un MSc en Economia i Econometria de la Universitat de Manchester i parla cinc idiomes. És membre del Consell de Tander Inversiones (Barcelona REIT) i UNIQ Residential, a més de diverses empreses PropTech. Fins la seva venda a AXA, en Mario ha format part de les juntes de Northstar Realty Europe, REIT cotitzat a la borsa de Nova York.
04
scroll down

MarcCabarrocas.

Soci.

En Marc és expert in Asset Management i Promoció d’Actius Immobiliaris a Espanya. Compta amb una àmplia experiència en processos de zonificació i planificació urbanística i està llicenciat en Administració d’Empreses. A les primeres etapes de la seva vida professional, en Marc va ser responsable de l’administració i la gestió d’un grup d’empreses dels sectors tecnològic i immobiliari. Posteriorment es va incorporar al departament de Sòl i Desenvolupament d’Aguirre Newman a Barcelona, fins que va assumir la direcció del departament entre 2002 i 2004.

Pol_Amills

Head of Special Situations

Pol Amills es va incorporar a Urban Input Asset Management el 2014, i va estar involucrat en l’etapa inicial de l’empresa. Encapçala l’equip de Situacions Especial des del seu inici, a finals de 2015. Pol lidera el Comité de Barcelona de Urban Land Institute Young Leaders des de 2016.

Anteriorment havia treballat al departament de Global Corporate Banking & International Business al Banc de Sabadell.
Té un màster en Enginyeria Industrial de la Universitat Politècnica de Catalunya, especialitat de Gestió Empresarial i Disseny de Producte.

Raúl_Blasco

Director

En Raúl Blasco té un grau en Administració d’Empreses i un màster en Gestió Financera per la Universitat Pompeu Fabra. Va treballar quatre anys com a auditor sènior a Ernst & Young, quan va superar el CFA I.
El 2018 s’incorpora a Urban Input i ha estat treballant en gestió i transaccions immobiliàries de projectes residencials i d’oficines. Actualment està centrat en el sector Build-to-rent.
És també un membre actiu d’ULI Young Leaders.

Filipe_Martins

Director, MRICS

En Filipe es va incorporar el 2019 a Urban Input com a Senior Asset Manager. Participa en tots els aspectes del procés de gestió dels actius, amb especial interès en la fase de promoció. Abans de la seva arribada a Urban Input va ser cap de desenvolupament per a un promotor al Regne Unit especialitzat en la transformació de sòl industrial en sòl edificable build-to-rent.
Acreditat com a Chartered Surveyor el 2013 mentre treballava en el sector comercial, ha tornat als seus orígens professionals a l’àrea de finques comercials i s’ha incorporat a l’equip d’Income Producing d’Urban Input. Té una experiència transversal del sector, en tots els aspectes del procés d’inversió i gestió, des de l’adquisició fins a la planificació, el desenvolupament i el traspàs d’actius.

Jesús_Ozcáriz

Director Financer

Jesús es va incorporar a Urban Input el març de 2019 i és el responsable de dirigir la planificació financera i l’estratègia de l’empresa, i de supervisar tot el rendiment financer, a més de proporcionar la informació clau a l’equip executiu.
Compta amb una experiència de més de 10 anys com a responsable de departaments financers a sectors com l’immobiliari, energies renovables, R+D o autopistes.
Té un Màster de l’ESIC en gestió financera i es va graduar per la Universitat de Navarra en Administració i Gestió d’Empreses.

Sigrid_Martens

Assessora Legal Corporativa

La Sigrid es va incorporar a Urban Input el 2020. Abans de la seva arribada a Urban Input era responsable del departament legal del GRUP NORVO, on donava suport legal a les societats del grup en qüestions de dret immobiliari, corporatiu i mercantil.
Va iniciar la seva carrera professional a Garrigues, en el departament de dret processal, i posteriorment es va unir a Pintó, Ruiz & Del Valle, S.L. on va treballar més de cinc anys com a advocada en assumptes immobiliaris, urbanístics i de dret administratiu.
La Sigrid és llicenciada i té un màster en dret per l’ESADE BUSINESS SCHOOL. Té també un postgrau en Dret de la Unió Europea per la Universitat de Barcelona i diversos diplomes en Urbanisme i Trust (pel Col·legi d’Advocats), Dret de la U.E. (KF Universität Austria-Graz), Dret Anglosaxó (London School of Economics, Londres). És membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 2001.

Mireia_Álvarez

Cap de Comptabilitat

La Mireia es va incorporar el 2019 al Departament de Finances de l’empresa. Desenvolupa i coordina tasques de comptabilitat i fiscalitat, i col·labora en les anàlisis i els informes financers.
Abans d’unir-se al nostre equip va ser responsable de finances i comptabilitat en una petita start-up tecnològica del sector immobiliari. És tresorera de l’Associació Python Barcelona.
Es va graduar en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat de Barcelona.

Javier_Reguera

Senior Asset Manager

Javier Reguera es va incorporar a Urban Input Asset Management el 2018 com a Asset Manager a l’equip de Special Situations.
El 2014 es va graduar a la Universidad Politécnica de Madrid com a Enginyer Civil, i el 2016 va obtenir un Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, especialitzat en el finançament d’infraestructures i la gestió d’obres públiques.

Silvia_Sanchís

Arquitecta Urbanista

El gener de 2020, la Silvia es va incorporar a Urban Input com a urbanista. És responsable d’analitzar i buscar oportunitats de sòl a l’àrea metropolitana de Madrid, a més de gestionar processos derivats de la transformació urbanística.
Abans de la seva arribada a UI, la Silvia era Associate al departament immobiliari de Deloitte, on va participar en transaccions de carteres (NPLs & REOs), processos de Due Diligence i plans estratègics de negoci per a empreses immobiliàries. Anteriorment va treballar com a arquitecta i urbanista a França, centrada en projectes de diferents escales i usos.
La Silvia es va llicenciar en Arquitectura a la Universitat Politècnica de València el 2012, amb especialització en Urbanisme. Té també un màster en Urbanisme i Desenvolupament Immobiliari (“Cycle d’Urbanisme”) per l’Escola de Ciències Polítiques (Sciences Po) de París.

Sara_Fernández

Administració i Govern Corporatiu

La Sara es va incorporar a l’equip de finances i comptabilitat d’Urban Input el 2014. Degut al creixement del negoci, s’ha estat formant en altres àrees, com l’àrea Legal Mercantil. Desenvolupa tasques de suport en assumptes legals corporatius a tot l’equip de l’empresa.  

És llicenciada en Administració i Gestió d’Empreses té un màster en Logística i Comerç Internacional, validat per “ILI Logística Internacional” (International Logistic Institute).

Sara està postgraduada en Dret Mercantil pel Col·legi d'Advocats de Barcelona, aquesta formació millora les seves aptituds pel que fa a pràctica corporativa i govern corporatiu, ja que ara desenvolupa a l'empresa.

Professionalment es va iniciar a l’àrea financera d’una empresa farmacèutica multinacional, i posteriorment va treballar en una consultoria fiscal.

Ernesto_García

Acquisitions Manager

L’Ernesto García és arquitecte tècnic per la Universidad Politécnica de Madrid i té un Màster en Gestió Immobiliària i Planificació Urbanística de la INESEM Business School. Va treballar un any com a arquitecte tècnic a Alemanya, a Takenaka Europe GmbH. Posteriorment va tornar a Espanya com a consultor d’Adquisicions Immobiliàries i cartera d’Inversions a Lidl Supermercats. L’Ernesto treballa actualment com a analista d’Inversions immobiliàries, centrat en el mercat built-to-rent.

Iratxe_Calvo

Office Manager

Iratxe es va unir a Urban Input com a Office Manager al setembre de 2014. Iratxe té diversos anys d'experiència com a Secretària de Direcció i d'Equip, havent treballat anteriorment 7 anys en un despatx d'advocats internacional, els últims com a Secretària de Direcció del Managing Partner de la Signatura. Iratxe també va treballar com a Coordinadora del Departament de cursos d'estiu d'idiomes per a una companyia nacional d'idiomes a l'estranger, ubicada a Madrid i després a la seu de Barcelona.

Va estudiar Secretariat de Direcció a l'Institut Basc de Noves Carreres de Bilbao, havent-se graduat el 1999.

Arancha_Eléspuru

Asset Manager

Arancha es va incorporar a l'equip d’Income Producing l'octubre de 2020 com Asset Manager i participa en tots els aspectes del procés de gestió d'actius, actualment enfocada en els projectes d'oficines. Abans d'incorporar-se a Urban Input, Arancha va treballar com a consultora de Valoracions, les seves responsabilitats incloïen la valoració de tota mena de propietats com a oficines, retail, sòl, hotels i logística entre altres, treballant per a una àmplia gamma de clients com a bancs internacionals, fons d'inversió, Socimis i promotors. També va dur a terme informes de Due Diligence, valoració de carteres de préstecs dubtosos i REOs i va desenvolupar treballs d'assessorament estratègic al llarg dels seus anys en el sector de la consultoria immobiliària.

Karan_Tekwani

Analyst Investor Relations

Karan es va graduar en Administració i Direcció d'Empreses a la IQS School of Management, comptant amb més de 2 anys d'experiència en el sector de consultoria, en particular per a institucions financeres britàniques i espanyoles. Karan també ha superat el primer nivell del CFA i és un Certified Advisor (CAd) per a professionals dedicats als serveis d'informació i assessorament en matèria d'inversions.

Maciej_Jozefowski

Senior Development & Technical Asset Manager

Maciej es va unir a l'equip d’Urban Input l’any 2020 com Development and Technical Asset Manager enfocat principalment en el sector built-to-rent. Va cursar els seus estudis de grau en Building Surveyor a la Universitat de Westminster i té un màster en Real Estate Investment Finance a la Universitat Oxford Brookes. És membre de Royal Institution of Chartered Surveyors des de 2019.
Va iniciar la seva Carrera professional al Regne Unit adquirint experiència en el sector immobiliari i de la construcció. Després de mudar-se a Espanya, Maciej ha estat treballant quatre anys per a una important consultoria del sector de la construcció centrada en nous desenvolupaments i due diligence tècnica en transaccions per a inversors institucionals.

Yara_Calvo

Accountant

Yara Calvo es va unir al departament financer de la companyia el novembre del 2020, fent tasques de comptabilitat i gestió financera de les societats del grup. Abans d'unir-se a Urban Input va treballar durant cinc anys en un important despatx d'advocats de Barcelona en el departament d'assessorament a PIMES.
És Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Valladolid, ciutat on va iniciar la seva carrera professional com a comptable. L'any 2015 va obtenir el Màster de Tributació /Assessoria Fiscal en el Centre d'Estudis Financers de Madrid.

David Castellà

Property Manager

David es va unir a l'equip d'Urban Input el 2022 com a Property Manager, centrat al sector Build to Rent.

Compte amb més de 10 anys d'experiència a Real Estate, 3 d'ells com a consultor immobiliari residencial, sent el responsable comercial dels actius bancaris a Forcadell. Els darrers 7 anys ha dirigit un important family office ubicat a la zona alta de Barcelona, on s'ha encarregat tant de la direcció comercial com del Property & Asset management del seu ampli portfoli d'actius a Catalunya.

Disposa d´un màster en Direcció Comercial i vendes per la Universitat de Barcelona i la titulació d´Agent de la propietat immobiliària.

Francisco_Díaz-Casanova

Asset Manager

Kiko Díaz-Casanova es va incorporar a Urban Input Asset Management l’any 2021 com Asset Manager a l'equip de Special Situations.
Va obtenir el grau en Economia per la Universitat Autònoma de Madrid i un Màster en Auditoria i Comptabilitat Avançada per ICADE, amb un treball de final de Màster sobre les SOCIMI. També ha realitzat l’Executive Program de Value Investing a l’ISBIF i d'Urbanisme en el REBS.
Kiko va començar a treballar com a Júnior i Sènior en auditoria a EY centrat en l'auditoria d'empreses del sector immobiliari. Després, va començar a treballar com a Sènior a Armanext, assessorant en el procés de cotització de SOCIMI en Euronext, i PwC, en l'equip de Real Estate Transaction services.

Ignacio_Casillas

Junior Asset Manager

Ignacio es va incorporar a l'equip d’Urban Input el març de 2021 com a Júnior Asset Manager centrat en el sector Build to Rent.
És graduat en Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i posteriorment va obtenir un màster de finances a CUNEF.
Abans d'unir-se al nostre equip, va treballar de becari com a analista d'inversions en una important Socimi del sector hoteler.

Javier_Gómez

Senior Asset Manager

Javier es va incorporar a l'equip d’Urban Input l'abril de 2021 com a Sènior Asset Manager centrat en el sector Build to Rent.
Abans d'unir-se al nostre equip, va treballar com Asset & Property Manager durant 5 anys en dues importants socimis, especialitzant-se en la gestió integral així com en accions de millora i reposicionament d'edificis residencials amb cobertura geografia nacional.
Javier és graduat en Administració i Direcció d'Empreses.

Isabel_García-Lorenzana

Junior Development Manager

Isabel García-Lorenzana es va unir a l'equip d'Urban Input el maig de 2021 com Junior Development Manager, centrada en el sector built-to-rent.
És graduada en Edificació i té un Postgrau en Planificació i Gestió Immobiliària per la Universitat Politècnica de Madrid.

Abans d'unir-se a Urban Input, va treballar a Tinsa en el departament de control de valoracions, i anteriorment com a becària a Aedas HOMES.

Víctor Miguel

Junior Development Manager

Víctor Miguel es va unir a Urban Input com a Junior Development Manager 2022. La seva funció és donar suport a l'àrea tècnica centrat en el mercat de build-to-rent.

Es va graduar en Arquitectura Tècnica per la Universitat de Burgos.

Previ a entrar a Urban Input, va treballar com a Cap d'Obra a l'empresa Som Arista S.L. Abans d'això, va fer unes pràctiques com a redactor de projectes en un estudi d'arquitectura.

Juan Valero

Analista

Juan Valero és graduat en dret i administració i direcció d'empreses per la Universitat de Navarra. Abans d'incorporar-se a la firma, va treballar com a auditor a Deloitte i com a analista de Financial Reporting a BNP Paribas.
Es va unir a Urban Input el 2021 i actualment treballa com a analista d'inversions immobiliàries al mercat de Build to Rent.

Maitane Rentero

Asset Manager

Maitane se unió a Urban Input en enero de 2022 como Asset Manager en el departamento de Income Producing. Antes de incorporarse a Urban Input, Maitane trabajó como consultora de valoraciones en CBRE donde ha desarrollado su carrera profesional durante 3 años, valorando todo tipo de activos, pero especialmente suelo, siendo responsable de este producto, para finalidades internas, contables, salidas a bolsa, financiación y compraventas, y trabajando para promotoras, bancos internacionales, fondos de inversión y Socimis. También ha desarrollado trabajos de asesoramiento estratégico y gestión de carteras a lo largo de sus años en el sector de la consultoría inmobiliaria.

Maitane es graduada en Administración y Dirección de Empresas por la Universidad del País Vasco y posee un Máster en Finanzas por la Universidad Pontificia de Comillas (ICADE).

Stefano gil

IT Manager

Stefano es va incorporar a Urban Input com a responsable informàtic el gener de 2022. És el responsable de desenvolupar plans de manteniment i creixement tecnològic, així com de garantir el bon funcionament i l'optimització de totes les àrees tecnològiques de l'empresa.

Anteriorment ha treballat com a CTO a Equivalenza Retail, sent responsable dels sistemes informàtics de l'empresa, i també ha treballat com a consultor de Projectes Clau-in-Mà a Einzelnet Systems, realitzant tot tipus de projectes tecnològics per a clients com BDO, Sanitas. Mayores, Gas Natural Fenosa, SegurCaixa Adeslas, Pepe Jeans, etc.

Stefano té certificacions en ITIL Foundation v4, Amazon AWS Solutions Architect, Microsoft Azure, Nutanix NCP, Netapp CDA, Commvault Certified Professional i diverses certificacions en ciberseguretat i eines de monitorització.

Xavier Jimeno

Data Analyst

Xavier se unió a Urban Input en diciembre de 2020 como responsable del proyecto de implantación de Microsoft Business Central así como de otras soluciones de gestión empresarial contribuyendo a la optimización de procesos dentro de la compañía.

También, como Data Analyst, es responsable de la elaboración de modelos de inteligencia de negocio para las diversas áreas de la empresa proporcionando una mayor profundidad de análisis y una capacidad ampliada de reporting.

En su anterior etapa, Xavier desarrolló tareas como Finance & Accounting Manager durante 10 años en importante grupo empresarial del sector de la consultoría financiera especializada en deducciones fiscales y ayudas públicas.
Xavier es diplomado en Ciencias Empresariales y en Dirección de Marketing.

Paula González-Lamuño

Accountant

Paula es va incorporar al departament financer de la companyia el març del 2022 realitzant tasques de comptabilitat i gestió financera de les societats del grup. Paula és graduada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat d'Oviedo i té un màster d'Assessoria fiscal laboral comptable al Centre d'Estudis Financers.

Paula ha treballat en diverses empreses i assessories al departament de comptabilitat i impostos durant més de 4 anys i abans d'incorporar-se a l'equip va treballar en un banc d'inversió Portuguès al departament de comptabilitat.

Ana Puy Manrique

Office Manager

Ana Puy es va unir a Urban Input com a Office Manager el març del 2022.

Ana compta amb més de 9 anys d'experiència com a Office Manager, exercint simultàniament a més llocs de HR Manager i Executive Assistant a les diferents empreses internacionals en què ha treballat al llarg de la seva carrera. Va iniciar el seu camí professional treballant a Cantàbria per a un gegant de l'acer, CELSA Group, on va començar com a becària de logística i va ser ascendida a Management Controller i Executive Assistant per a diverses de les empreses del grup. Més endavant es va mudar a Madrid, on es va endinsar al sector dels RRHH per a Grupo SAF i finalment a Asistensi, una startup del sector Fintech.

És llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Cantàbria, especialitzada en negoci internacional.

Mónica Delgado

PR & Communications Director

Mònica es va unir a Urban Input el 2022. Amb una àmplia trajectòria a l'àmbit de Comunicació i Marca, va iniciar la seva carrera professional en mitjans i agències de comunicació. Més tard, es va especialitzar en el sector immobiliari en incorporar-se com a Directora de Comunicació, Marca i RSC a GRUPO NEINVER donant suport a tots els països i línies de negoci i, més tard, com a Directora de Comunicació de SOTOGRANDE. Durant aquesta època va ser membre de l'European Public Affairs Commitee per a Real Estate Retail, a Brussel·les.

És llicenciada en CC Informació i Postgrau de Comunicació Corporativa i Management a IE Business School. La seva formació també es va complementar amb Màster de Protocol i Relacions Públiques (Universitat Juan Carlos I); Curs de Reputació On line ( ISDI); Curs de Màrqueting Digital (The Valley) i Programa Executive a Chief Hapiness Officer i Benestar Organitzacional (Universitat UNIR).

Mònica és membre de WIRES (Women in Real Estate Spain) i també imparteix classes al Grau de Comunicació de la Universitat Nebrija.

Laura Ortiz

Controller

Laura es va unir a Urban Input com a Controller el 2022.

Va començar la seva Carrera a França al sector bancari i després a Barcelona. Des de llavors, ha treballat per a diverses empreses internacionals a Comptabilitat i Reporting, en diferents sectors: farmacèutic, industrial i en alimentació. La seva última experiència professional va ser en una empresa del sector alimentari, on va treballar com a Controller per a una filial francesa i era responsable de la presentació del Reporting de les despeses corporatives als accionistes.

Laura es va graduar en Economia a la Universitat de Toulouse-Capitole i té 2 Màsters: el primer enfocat al Management de PIMES i el segon especialitzat en Finances d'Empresa, tots dos títols per la Universitat Montpellier Management School.

Juan José Monforte

SysAdmin & Support Engineer

Juanjo es va incorporar a Urban Input com a SysAdmin i Support Engineer l'octubre del 2022.

Juanjo té dues titulacions superiors. El 2018 va acabar un cicle formatiu de grau superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web i se'n va anar d'Erasmus a Manchester (Anglaterra) per acabar de complementar la seva formació. L'any següent va finalitzar el segon cicle formatiu de grau superior en Administració de Sistemes i Xarxes, amb el qual també se'n va anar d'Erasmus a Eindhoven (Països Baixos).

Porta treballant al sector informàtic des de fa 7 anys. En la seva anterior feina va treballar com a programador i HelpDesk per a una empresa multinacional de logística. Juanjo és l'encarregat de donar suport als usuaris i donar suport a mantenir el bon funcionament de la infraestructura de l'empresa.

Clara Jiménez

Advocada

Clara es va incorporar Urban Input com a advocada l'octubre del 2022.

Clara és graduada en dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ​​on també va cursar el Màster d'Accés a l'Advocacia a través del seu centre de management, Barcelona School of Management. Durant aquest període de temps Clara va treballar com a passant en un despatx d'advocats de Barcelona especialitzat en dret Penal, fins que el juny del 2021 va realitzar l'Examen d'Accés a l'Exercici de l'Advocacia i es va col·legiar al Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Clara ha treballat en un despatx d'advocats de Barcelona com a advocada exercent, assistint al departament de dret Laboral; prestant assessorament a clients, així com assistint a judicis i conciliacions, i al departament Concursal; especialitzant-se en el procediment de Segona Oportunitat per a persones físiques.

Recentment, ha cursat un Postgrau de Compliance Normatiu de la Universitat de Nebrija mitjançant “Euroinnova International online Business School”.