Next generation Real Estate

URBAN INPUT

Urban Input és un gestor d’actius immobiliaris espanyol capdavanter en el seu sector. Ens fascinen els entorns urbans i tots els nostres projectes es centren en la transformació d’aquests entorns amb un plantejament sensible i positiu.

Ens assegurem que la nostra activitat tingui en compte els entorns i les comunitats existents, i que els nostres projectes ofereixin un futur millor a llarg termini.

Operem a nivell nacional tant en el sector d’oficines com en el residencial, incloent hotels i allotjaments alternatius, i dividim la nostra activitat en els àmbits següents:

01

Office.

Promoció i adquisició de propietats com a font d’ingressos del lloguer.

El pilar de la nostra trajectòria és el desenvolupament d’oficines. Comptant els nostres projectes actuals, hem lliurat més de 85.000 m2 d’espai d’oficines, que inclouen l’entrega dels primers edificis d’oficines LEED Gold i Platinum a Barcelona. Som també actius a nivell nacional en el mercat de lloguer residencial.

02

Land Banking.

Adquisició d’extenses zones de sòl que requereixen la culminació dels processos de planificació i/o urbanització.

Sovint representa completar un procés de reparcel·lació o l’execució de la infraestructura necessària per a l’àmbit.

Land Banking
03

Situacions Especials.

L’equip de Special Situations es centra en invertir en actius més complexes o sotmesos a situacions extraordinàries.

Des d’adquisicions en funció de condicions especials, passant per la reestructuració del deute, els préstecs avalats per hipoteques, fins a préstecs alternatius en qualsevol nivell d’estructura de capital.

04

Residential for Rental.

Hem posat en marxa una plataforma específica per a l'adquisició, disseny i gestió d'immobles residencials de lloguer anomenada Bialto. Bialto preveu un canvi a llarg termini en la manera com les persones volen viure, utilitzar les seves cases i relacionar-se amb les seves comunitats.

Amb més de 1.600 habitatges en cartera, a través de Bialto ja som una figura de referència en aquest sector emergent d'inversió institucional.

bialto.es

Urban Input _ Portfolio

1

Special Situations

2

Land Banking

3

Office