Next
generation
-real-
estate

01


Urban Input
-Asset-
Management

L’espai urbà determina les nostres vides i decideix el nostre comportament. A Urban Input, ens agrada pensar que contribuïm a fer aquest espai millor, més productiu i convertir-lo en un entorn més user-friendly. El nostre objectiu es centra en sòl urbà i edificis, amb la missió de crear espais nous o actualitzar els existents de la manera més innovadora i eficient possible a partir de pensament orientat cap al disseny.

Donada la complexitat d’adquirir i gestionar edificis, promocions i sòl, actuem com a soci local del capital amb la intenció de trobar els projectes immobiliaris adients. El nostre plantejament de processos i comunicació amb els nostres inversors garanteix que donem el màxim per identificar i mitigar qualsevol tipus de risc abans que es doni el cas.

Oferim el pack complet d’Asset Management a inversors immobiliaris, des de la creació del vehicle que posseeix els actius, fins al procés de gestió de la promoció, gestió dels arrendataris i el procés de sortida amb èxit de la inversió. Estem ubicats a Barcelona, però operem a escala nacional i en tots els sectors, actualment amb especial atenció al sector residencial i d’oficines.

Fins el dia d’avui, hem gestionat i venut un dels projectes d’oficines líder a Barcelona i continuem estant actius en les zonesprime utilitzant Building Information Modelling (BIM) i mantenint un compromís constant amb les certificacions LEED amb l’objectiu d’entregar el millor edifici de classe A en els pròxims anys.

02

-Equip-
Urban Input

El nostre equip té una àmplia experiència en tant en el sector de real estate com de mercats capitals, a escala nacional i internacional. Això ens permet entendre les necessitats dels nostres inversors globals mantenint al mateix temps els nostres lligams amb el mercat local.

Quan gestionem projectes de promoció, creem un equip d’especialistes a mida segons cada cas, per garantir que tenim la millor estructura adaptada als requisits de cada projecte.

03

- Casos -
d´Èxit

04

- Notícies -

Passeig de Gràcia 77 1º

08008 Barcelona ( Spain )

( +34 ) 933 427 670
info@urbaninput.es