URBAN INPUT

Anticipar-se i pensar més enllà, és l’essència de la nostra estratègia corporativa, aportant constantment solucions innovadores a tots els problemes.

URBAN INPUT

URBAN INPUT és una empresa espanyola que gestiona i desenvolupa actius immobiliaris, oferint projectes d’alta qualitat i amb consciència social en diferents classes d’actius. Amb una llarga trajectòria en la gestió d’inversions, la gestió d’actius i el desenvolupament immobiliari, disposem d’una cartera diversificada centrada en oficines de nova generació, desenvolupament residencial urbà (UNIQ), habitatge de lloguer (BIALTO), i tenim un ampli know how en actius complexos.

L’empresa està compromesa de manera clara amb la inversió i el desenvolupament de projectes centrats en les persones i responsables amb el medi ambient, enfocats a maximitzar la resiliència i el valor a través d’espais innovadors i atractius, i que connecten amb la comunitat local.

Ens centrem en la nostra gent, atraient i retenint el millor talent, aquell que adopta i impulsa el canvi, i que s’esforça contínuament per innovar i crear valor dins de la nostra comunitat i dels actius que gestionem.

Som un equip pluridisciplinari de 60 professionals amb presència a Madrid, Barcelona, la zona de València, Andalusia i les illes Balears. Al capdavant de la firma hi ha un equip de 4 socis amb trajectòries diverses i complementàries, tant a nivell nacional com internacional.

Identifiquem constantment les solucions més innovadores per a cada problema i per a cada cas d’inversió, per respondre així a les noves tendències del mercat immobiliari, treballant conjuntament amb un ampli ventall d’inversors privats i institucionals.

the company
01
INTEGRITAT
02
INNOVACIÓ
03
PASSIÓ
04
RESILIÈNCIA

Centrats en la nostra gent
per atraure i retenir el millor talent.