URBAN INPUT

Desenvolupem l’avantatge competitiu a través de l’especialització en el mercat i les aliances estratègiques.

URBAN INPUT

URBAN INPUT va ser fundada el 2004 per Marc Cabarrocas, Rafael López-Palacios i Howard Pierce com a gestora d’actius immobiliaris,centrada en el desenvolupament d’oficines, i desenvolupament de sòl a Barcelona.

El 2008, l’empresa va orientar-se al suport al capital estranger en les seves estratègies d’inversió per tot Espanya

En aquest context, l’equip va conèixer Mario Chisholm, que treballava per a fons d’inversió en fase d’estudi del mercat espanyol. En un entorn de mercat turbulent post-crisi financera, i un panorama transaccional complicat, Mario va adonar-se ràpidament que valia més trobar socis locals competents i de confiança, abans que transaccions.

Després d’un procés de cerca exhaustiu i rigorós, URBAN INPUT va destacar com el soci més fiable, qualificat i honest.

URBAN INPUT

El resultat de la primera transacció conjunta va ser l’estructuració per part d’URBAN INPUT d’una transacció complexa propietat d’un banc, que va resultar en el desenvolupament de Cornerstone, un edifici d’oficines de primer nivell el primer projecte LEED Gold del seu temps a Barcelona.

El 2014, Mario Chisholm va invertir a l’empresa i es va incorporar a l’equip, aportant la seva experiència financera i en inversions amb l’objectiu de convertir l’empresa en una gestora d’actius capdavantera a Espanya. Va ser aleshores quan URBAN INPUT va iniciar la seva estratègia de diversificació i creixement. Era el naixement d’URBAN INPUT GROUP.

En aquell moment, URBAN INPUT va identificar un canvi rellevant en el mercat d’oficines i va començar a desenvolupar els edificis més innovadors, eficients i creadors de tendència al districte 22@ de Barcelona, oferint espai a l’emergent sector tecnològic, incloent els primers edificis d’oficines LEED Gold i Platinum.

URBAN INPUT

El 2014, el negoci es va ampliar també cap al mercat residencial, incorporant l’equip directiu d’una experimentada constructora residencial per fundar UNIQ, amb una visió en comú: construir projectes residencials urbans d’alta qualitat.

URBAN INPUT va crear també un equip especialitzat centrat en la resolució de situacions complexes, amb actius immobiliaris amb un alt potencial de valor.

El 2018, l’equip va detectar l’oportunitat d’oferir actius de lloguer ben dissenyats, sostenibles i gestionats professionalment per a un mercat necessitat de productes assequibles però de bona qualitat. El 2019 es va crear BIALTO com a plataforma per a l’adquisició, el disseny i la gestió de propietats residencials de lloguer.