ASG

Urban Input prioritza els temes ambientals, socials i de governança (ASG) en el desenvolupament i implementació de les nostres estratègies, buscant anar més enllà de reduir l'impacte dels nostres projectes en l'entorn i generar un impacte positiu, sent conscients del llegat que crea el sector immobiliari.

“Ens enfoquem en el desenvolupament humà amb la salut, el benestar i la comunitat com a factors en l'escenari central de la nostra activitat; mitjançant l'eficiència, producció d'energia, recuperació i reutilització d'aigua, acurada selecció de materials de construcció i la restauració dels hàbitats naturals".

Urban Input està compromès a treballar en la millora de l'eficiència energètica i en la creació d'entorns sostenibles garantint l'abast estricte de certificacions i estàndards d'alta qualitat.

LEED

LEED

5
PROJECTES


BREEAM

LEED

2
PROJECTES


CORE

LEED

2
PROJECTES


Estem molt orgullosos d'haver obtingut la certificació JUST LABEL 2.0 com una aposta per una plataforma de transparència per a la divulgació voluntària de les pràctiques de justícia social de les organitzacions, però també per a millorar i avançar.

Just