ASG

Prioritzem la reducció per davant de la producció, basant-nos en solucions de negoci sostenibles.

Pot ser realment atractiu, si no és sostenible?

A URBAN INPUT creiem en els mèrits de la implementació ESG i estem disposats a liderar-ho. Per tant, hem organitzat un equip de responsables de l’ESG, representats per un grup diversificat en totes les àrees del negoci, per tal d’observar el progrés dels nostres objectius ESG i promoure el compromís amb la política ESG de l'empresa, per garantir així la seva plena integració en totes les nostres operacions.

Els responsables de l’ESG són encarregats de:

_Supervisar l’impacte de les polítiques i els riscs per a la sostenibilitat, i desenvolupar eines que s’empraran en el dia a dia, ajudant els companys a entendre com poden implementar-la durant les seves tasques diàries.

_Gestionar i desenvolupar les relacions amb els proveïdors i els socis clau per tal d’assegurar una supervisió activa i un alt nivell en el compliment dels criteris de sostenibilitat.

_Avaluar processos i recollir informació per millorar les polítiques, per tal de reflectir els avenços en la construcció sostenible i les demandes del mercat, reduir encara més les emissions de carboni i oferir transparència a través d’uns resultats mesurables de l’ESG.

LEED

LEED

BREEAM

LEED

CORE

LEED

Estem molt orgullosos d'haver obtingut la certificació JUST LABEL 2.0 com una aposta per una plataforma de transparència per a la divulgació voluntària de les pràctiques de justícia social de les organitzacions, però també per a millorar i avançar.

Just